Alex Olah vorbește după primul meci oficial pentru echipa din orașul său natal

Alex Olah a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la meciul de deschidere al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Pivotul bănățean a debutat pe cale oficială pentru echipa din localitatea sa natală, SCM Timișoara, ajutând-o să învingă cu scorul de 80-78 pe CSM Galați.

Acesta a jucat 26 minute, perioadă în care a totalizat 15 puncte, 4 recuperări și a terminat cu 11 la eficiență. Oli a avut 5/10 la aruncările din acțiune și 5/6 la linia de pedeapsă.

Iată ce a declarat Olah la finalul partidei:

„A fost un meci greu și ne-am așteptat la asta. Din păcate un jucător din echipa Galațiului s-a accidentat, dar în pofida acesteia echipa lor a jucat foarte bine. S-a văzut că au fost extrem de motivați. Spre final am marcat niște coșuri importante și acestea ne-au ajutat să obținem victoria.”

Olah a jucat primul meci oficial după întreruperea sezonului precedent. Acest joc a coincis cu revenirea în baschetul românesc după mai bine de trei ani de la despărțirea de U-BT Cluj-Napoca.

„M-am simțit foarte bine. E adevărat, am rămas puțin fără aer la început, dar m-am descurcat mai bine ulterior și mai bine decât m-am așteptat. Acum este important să ne recuperăm cu toții pentru meciul următor.

Am jucat deja un meci cu cei de la Târgu Jiu, următorul nostru oponent. Ei nu au fost cu lotul complet la turneul de cupă, unde i-am întâlnit. Sunt ferm convins că vor face totul pentru a se revanșa pentru acel meci. Noi va trebuie să facem totul pentru a ne apropia victoria.”

Foto: Darius Petru / Baschet SCM Timișoara Pagina Oficială (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *