Actualizare. Mai mulți jucători străini de la U-BT Cluj-Napoca au ajuns în România

Donatas Tarolis este cel de-al 4-lea jucător străin din lotul lui U-BT Cluj-Napoca ajuns în România pentru startul pregătirilor noului sezon competițional. Lituanianul se află la cel de-al 2-lea sezon consecutiv în uniforma alb-negrilor.

V-a fost dor de el? Donatas Tarolis a revenit la Cluj 💪🏼🔥 și este pregătit de începerea antrenamentelor cu echipa. Bine ai revenit, Doni! 😊

Publicată de U-BT Cluj-Napoca pe Duminică, 2 august 2020

Știrea inițială

U-BT Cluj-Napoca este prima echipă românească care va juca un meci oficial după pandemie. Echipa de pe Someș va întâlni pe KK Igokea, în primul tur preliminar al Basketball Champions League, la mijlocul lunii septembrie anul curent.

Prin urmare, este de așteptat ca formația antrenată de Duško Vujošević și Mihai Silvășan să fie prima care începe pregătirile pentru sezonul 2020/21. În acest sens, pe parcursul serii de sâmbătă (01.08), în Cluj au aterizat primii trei dintre jucătorii străini recrutați pentru noul sezon.

Karlo Žganec, Andrija Stipanović și Justin Edwards au ajuns la Cluj. 💪🏼 Welcome, guys!

Publicată de U-BT Cluj-Napoca pe Sâmbătă, 1 august 2020

Este vorba despre croatul Karlo Žganec, bosniacul Andrija Stipanović, respectiv americanul Justin Edwards. Probabil, pe parcursul următoarelor zile vor ajunge și ceilalți jucători.

Nu este clar când demarează pregătirile pentru noul sezon la U-BT Cluj-Napoca, dar indiciile sunt foarte clare în acest sens. Rămâne de văzut în ce condiții se poate desfășura activitatea ținând cont de măsurile impuse de autorități.

Foto: U-BT Cluj-Napoca (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *