Actualizare în programul lui CSO Voluntari la Istanbul

CSO Voluntari a anulat meciul cu ITU Basket, care ar fi trebuit să se desfășoare marți (14.09). Motivul acestei decizii este legat de problemele de efectiv cu care ilfovenii se confruntă.

Deținătoarea Cupei României s-a deplasat la Istanbul fără Ousmane Barro. Pe parcursul primului meci susținut în Turcia, cel cu Galatasaray, celălalt pivot, Eric Thompson, a suferit o entorsă, iar fundașul Sarunas Vasiliauskas a încasat o puternică lovitură în mușchi.

Riscurile suprasolicitării celorlalți jucători, pe fondul unei rotații mult subțiate de absența a trei componenți de bază, au determinat echipa din Voluntari să anuleze meciul cu ITU Basket. În altă ordine de idei, ultimul oponent de la Istanbul, kazahii de la Atyrau BC se confruntă cu cazuri COVID-19 și nu va mai putea să joace meciul inițial programat pentru joi (16.09).

În schimb, CSO Voluntari va juca, în aceeași zi, de la ora 18:00, cu o selecționată Overseas Basketball Academy. Acesta va fi ultimul joc test al ilfovenilor înaintea SuperCupei României – eveniment programat pentru miercuri (22.09), la Târgu Jiu. Adversar va fi campioana în exercițiu a României, U-BT Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *