A 2-a victorie în tot atâtea zile pentru Timișoara în Alpe Adria Cup!

SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara a învins KK Rogaska, scor 103-97, într-un meci desfășurat vineri (23.09), contând pentru Alpe Adria Cup – ediția 2022/23. Partida a avut loc la Zabok, în Croația.

Jocul a demarat cu o reușită pentru alb-violeți, dar Rogaska a trecut la conducere și cu mici excepții a fost în avantaj pe tot parcursul primei jumătăți. S-au consemnat șase situații de egalitate, dar Timișoara nu a mai venit șa conducere până la finalizarea primei reprize. După 20 minute scorul era de 54-49 în favoarea ex-iugoslavilor.

Timișoara s-a apărat mult mai bine în sfertul al 3-lea. Acest lucru a ajutat-o să treacă la conducere, alături de un nivel solit la recuperare. Scorul la intrarea în secvența decisivă a fost de 75-73 pentru reprezentanta României.

Secvența decisivă a început cu o triplă pentru ex-iugoslavi, dar elevii lui Dragan Petricevic au reacționat și au trecut definitiv la conducere. Timișoara a continuat să se apere foarte bine, desprinzându-se la opt puncte cu două minute înainte de final. A urmat un parțial de 6-0 pentru Rogaska ce l-a forțat antrenorul Petricevic să ceară timp de odihnă. Ilija Djokovic a completat o seară de excepție cu un coș pe pătrundere și apoi a transformat două libere pentru a se asigura că SCM Timișoara va câștiga meciul.

Ilija Djokovic a totalizat 32 puncte, 5 pase decisive, Eric Jamal Mcclellan a reușit 20 puncte, Adam Mirkovic a bifat 18 puncte, Igor Kesar a reușit 15 puncte, iar Nikola Gajic a terminat cu 10 puncte, 15 recuperări, 5 pase decisive. De cealaltă parte, cinci jucători de la Rogaska au avut cel puțin 13 puncte marcate. Ivan Milicevic a fost cel mai bun marcator al slovenilor cu 17 puncte.

SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara are 2-0 la general în Alpe Adria Cup. Următorul meci în această competiție pentru reprezentanta României are loc la jumătatea lunii octombrie.

Foto: Leii din Banat – SCM Ohma Mozzat Bet Timișoara (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.